00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Hogy fogjunk hozzá a tavaszi ablaktisztításnak?

Előállunk pár tippel, hogyan tisztíthatja meg műanyag ablakait annak érdekében, hogy azok a lehető legjobban és a leghosszabb ideig szolgálják az igényeit. 
  1. Keretek és az üveg tisztítása – használjon tiszta vizet közönséges mosószerrel. Különösen a fehér ablakoknál rendszeres mosás szükséges az enyhe sárgulás vagy beszürkülés megelőzésére. Ha azt szeretné, hogy az ablakkeretek felülete hosszú ideig a lehető legszebb maradjon, ajánljuk a CLEAN PVC tisztítószert, mellyel nagyon jó tapasztalataink vannak. 
  2. Tömítések és ereszek tisztítása – javasoljuk a tömítések SILICA-val történő kezelését, amely meghosszabbítja a tömítések rugalmasságát. 
  3. A vasalat kezelése – különösen nyár előtt, amikor az ablakokokat nyitva tartjuk, ajánljuk az OILO tisztítóeszköz használatát. Csöpögtessük a csuklópántokba és a záródobokba, ezen az ábrán részletesebb képet kaphat. Ha szükséges, végül állítsa be az ablakokat imbuszkulcs segítségével. 
  4. Természetesen az ablakok mellett meg kell mosni a belső és a külső ablakpárkányokat is. Okos döntés ezen felületeket is erre szolgáló tisztítóeszközökkel lekezelni: a CLEAN PVC-t használja a műanyag ablakpárkányokhoz, a CLEAN AL-t a kültéri alumínium párkányokhoz. 
Az összes említett termék - CLEAN PVC, OILO, SILICA és CLEAN AL - könnyen megvásárolható ebben a professzionális szettben.

 
Professzionális műanyag ablak- és ajtókarbantartó készlet, megnöveli az élettartamot

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző